română english

 
  NETPLUS
Acsasă Servicii Clienți Despre
 
Consultanță NETPLUS asigură programe de consultanță adaptate în totalitate specificului fiecărui client
 

Acasă

 
 
 
 

Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru utilizarea site-ului www.net-plus.ro

1. Utilizare

NETPLUS S.R.L ("NETPLUS") vă autorizează să vizualizați, să descărcați șî să imprimați materialele publicate pe acest site ("SITE"), doar pentru uzul personal, cu mențiunea că ați luat la cunoștință despre toate drepturile de copyright și proprietar pe care acestea le dețin.

ESTE INTERZISA COPIEREA, MODIFICAREA ORICARUI MATERIAL PREZENT PE SITE ÎN SCOPUL PUBLICARII LUI. UTILIZAREA ACESTOR MATERIALE PE ALTE SITE-uri SE POATE FACE DOAR CU ACORDUL PROPRIETARULUI.

Dacă este incalcata una din aceste reguli, autorizarea de utilizare a site-ului se termina automat, iar dumneavoastra sunteti obligat sa stergeti sau distrugeti toate materialele descarcate sau imprimate.

2. Copyright

Toate materialele și serviciile prezente pe acest SITE sunt oferite fără nici o garanție și fără nici o obligație comercială sau de alt fel din partea NETPLUS. Obligația NETPLUS este să garanteze propriile servicii cu documente justificative, iar acestea nu pot fi suplinite de nici un material prezent pe acest SITE. NETPLUS nu garantează că materialele publicate pe acest SITE sunt coerente sau complete. NETPLUS poate schimba materialele publicate pe SITE, în orice moment fără nici un anunț în prealabil.

În nici un caz , NETPLUS sau alte companii menționate în acest site, nu răspund pentru nici o pierdere datorată utilizării acestui SITE.


3. Alte conditii referitoarela utilizarea site-ului

  1. Datele și informațiile prezentate în acest site sunt proprietatea SC NETPLUS SRL; ele pot fi reproduse sau utilizate numai cu acordul scris al companiei.
  2. Este posibil ca informațiile prezentate în site să nu fie actualizate și/sau să conțina erori. Pentru a preîntâmpina orice neînțelegeri menționăm că toate informațiile redate în site au caracter pur informativ, iar NETPLUS SRL este exonerată de orice răspundere și dauna pentru utilizarea acestora de catre vizitator. Orice informații oficiale trebuiesc solicitate telefonic, prin e-mail, prin formularul de contact, prin fax sau prin poștă.
  3. Folosirea formularelor (contact, cerere de ofertă) este permisă numai în scopul în care au fost concepute.
  4. Utilizând acest site sunteți de acord cu faptul că NETPLUS SRL are dreptul de a folosi informatiile transmise de vizitator, in scopuri de marketing si vanzari, precum si pentru prevenirea sau detectarea oricaror infractiuni/fraude.
  5. NETPLUS SRL dezaproba si nu permite activitatea de cracking sau hacking.

Vizitatorul acestui site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu navigati pe site-ul firmei noastre. Va multumim pentru intelegere.

 

Actualizat la 10 Ianuarie 2016

 

 
       
       
 

© 2001-2016 NETPLUS
Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții

Acasă Servicii Clienți Despre Contact Noutăți
Str. Dealul Tugulea 1, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060861
Tel: 0722387398