NETPLUS
Acasă Servicii Clienți Despre Despre
NETPLUS vă sprijină îndeaproape să consolidați fundamentul afacerii, conducându-vă spre excelență. consultanță ISO 9001, consultanță certificare produs, audit furnizor
 

Acasă

 
 

Servicii

Indiferent ce serviciu de consultanță alegeți, toate obiectivele dumneavoastră vor fi atinse și veți fi recompensat cu performanță. Echipa noastră este loială tuturor clienților și vă sprijină îndeaproape să consolidați fundamentul afacerii, conducându-vă spre excelență.

Concepția și implementarea sistemelor de management

Implementarea unui sistem de management, reprezintă un prim pas spre integrarea europeană și asigură o bună gestionare a activităților societății, avantaje concurențiale și credibilitate in fața partenerilor de afaceri.

detalii

Consultanță pentru certificarea conformității produsului

Comercializarea în statele Uniunii Europeane și în România a anumitor produse este permisă numai după demonstrarea faptului că acestea respectă cerințele esențiale stabilite în directive europene și/sau în standardele aplicabile.

detalii

Auditarea furnizorilor

Calitatea produselor și a serviciilor pe care le oferiți depinde în mare masură de capacitatea furnizorilor (subcontractanților) de a-și îndeplini misiunea pe care doriți să le-o incredințați.

detalii

 
       
       
 

© 2001-2016 NETPLUS
Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții

Acasă · Servicii · Clienți · Despre · Contact · Noutăți
Str. Dealul Tugulea 1, Sector 6, Bucuresti, cod postal 060861, Tel: 0722387398