NETPLUS
Acasă Servicii Clienți Despre Despre
Despre NETPLUS : Calitatea serviciului de consultanță Despre NETPLUS
 

Acasă

 
 
   

Contact

Cerere ofertă

Despre NETPLUS

NETPLUS a fost inființată în martie 2001 de către un grup de specialiști în sisteme de management și IT&C.

 

Principalul domeniu de activitate este acordarea serviciilor de consultanță pentru afaceri și management, respectiv:

  • implementarea sistemelor de management: calitate - ISO 9001, mediu - ISO 14001, securitatea alimentului - HACCP, securitate ocupaționala - OHSAS 18001
  • asistență pentru certificarea conformității produselor - marca CE și CS
  • audituri la furnizori

NETPLUS oferă programe de consultanță dedicate, adaptate în totalitate specificului fiecărui client. Consultanța este completă fiind extinsă cu asistență în domeniul resurselor umane, și cu asistență pentru obținerea surselor de finanțare.

 

Investim mult pentru a oferi servicii pe măsura așteptărilor. NETPLUS dispune de personal competent profesional, instruit continuu, precum și de infrastructura adecvată prestării serviciilor sale: echipament de video-proiecție, laptop-uri, software dedicat, mobile Internet, acces la baza de date Lex, consilier juridic atestat. Toate acestea sunt menite să reduca la minimum eforturile angajaților dumneavoastră și să vă conducă la atingerea obiectivelor în cel mai scurt timp.

 

Începând din august 2001 societatea NETPLUS este membră a "Capital Club" înființat de Ringier Romania, iar din 2003 NETPLUS face parte din "Rețeaua Națională a Centrelor de Consultanță, Instruire și Informare pentru IMM" inființată de Agenția Națională pentru IMM si Cooperație.

 
       
       
 

© 2005 NETPLUS
Toate drepturile rezervate.
Termeni și condiții

Acasă Servicii Clienți Despre Contact Noutăți
București, Sector 6, str. Dealul Tugulea 1
Tel: 0722 387 398, 031.409.47.98, Tel/Fax: (021) 430 03 67